Kurssi sulkeutuu

{dnn}

Days

{hnn}

Hours

{mnn}

Mins

{snn}

Secs

ota yhteyttä nyt

Ilmoittaudu mukaan: jukka@jukkaharju.com 

Heräsikö kysymyksiä? Voit soittaa tai tekstata minulle 0414307841 tai laita mailia jukka@jukkaharju.com

”Olen käynyt monessa koulutuksessa, mutta missään ei neuvota kädestä pitäen, että kirjoita näin, jotta se tuotesivu myisi, mutta sinä teit sen. Uusien tuotesivujen jälkeen myynti on kasvanut tasaisesti n. 10-20%/kk.

Suosittelen ehdottomasti, koska osaat yksinkertaistaa asioita, mennä suoraan asiaan ja ennen kaikkea ymmärrät pienyrittäjän haasteita.

- Mandip Kaur

"Moi Jukka! Päätin laittaa sulle viestiä, että tein sinun ohjeiden mukaan markkinointia kesän ajan ja edelleenkin teen. Tuloksena tästä molemmat naisten valmennusryhmät, joita silloin suunnittelin ovat täynnä!!! Kiitos sinun ohjeiden! Yksilöpuoli on seuraava valloitusalue. Mutta tällaiset terveiset että kiitos!😊👍"

- terv. Reetta Pulkkinen

”Kurssissa oli parasta selkeät ja konkreettiset ohjeet, mistä sai hyvät ohjenuorat sisällön kirjoittamiseen. Koko kamppiksen rakentaminen alusta loppuun onnistuu kurssin ohjeita seuraamalla hyvin.

Isoin anti on ollut se, että on oppinut jakamaan tietoa, joka jo itsessään auttaa ihmisiä, mutta juuri sopivassa määrin. Lisäksi olen oppinut tuomaan palvelujen hyötyjä selkeämmin esiin, joka näkyy markkinoinnin toimivuudessa.”

- Katriina Pulkka

”Materiaali on tiukkaa tavaraa! Tulee fiilis aidosta välittämisestä. Ehkä jopa positiivinen pelko perseessä, että pitää saada aikaseksi, mikä on ihan mahtavaa tällaiselle taiteilija-sielulle. Ja myös se, että pitää vaan tehä, eikä miettiä onko ny viimäsenpääl vermeet ja puitteet kunnossa, vaan sisältä se arvokkain matsku löytyy. Rentoa, aitoa, ytimekästä tietoa rakkaudellisella painostuksella + ripaus huumoria.”

- Iina Laine

Palveluyrittäjän on "koulutettava" asiakkaita jotta he ymmärtävät palvelun arvon. Siihen on omat selkeät taktiikat, jotka on testattu toimiviksi! Nykyaikana, se on muutenkin melkein se ainoa toimiva taktiikka.

Sisältömarkkinoinoinnin avulla saat asiakkaat ymmärtämään ja arvostamaan sitä, mitä oikeasti teet.

Saat asiakkaita, jotka haluavat maksaa palvelustasi oikean hinnan.

Sinulla on palvelu, se pitää saada ihmisille!

Tämä kurssi ei ole teoriaa, vaan me rakennamme ja julkaisemme kampanjan yhdessä kurssin aikana. Monet ovat tehneet kurssin aikana sijoittamansa rahan moninkertaisena takaisin. Se tietenkin vaatii, että tekee ohjeiden mukaan :)

Lisäksi materiaali jää sinulle lopuksi elämääsi!

Autan sinua henkilökohtaisesti kurssin aikana suljetussa fb ryhmässämme

KATSO YLLÄOLEVA VIDEO JA ILMOITTAUDU MUKAAN!

ILMOITTAUDU jukka@jukkaharju.com 

Kysymyksiä? Laita mailia tai soita / tekstaa minulle 0414307841

Laita mukaan firman nimi / laskutusosoite ja "Tulen mukaan sisältömarkkinointikurssiin"

Kysymyksiä:

Pitääkö olla fb tili / toimiiko tämä vain fb:ssä? Ei ole pakollista, voit käyttää mitä tahansa alustaa, voit julkaista missä tahansa ja kannattaa julkaista kaikissa paikoissa johon pääsy on.

Mitä jos ei ehdi tehdä kaikkea? Ei hätää, materiaali on sinulla ja teet halutessasi omaan tahtiin.

Minulla on jo fb / youtube / adwords / lehti / radio / TV tms mainontaa, mitä tämä toisi minulle lisää? Tämä kurssi keskittyy sisältöön ja sen oikeanlaiseen ajaoittamiseen. Eli saat paremman konversion kaikista kanavista mitä käytät. Vähennät myös strrssiä ja tehostat ajankäyttöä, kun saat valmiit strategiat jotka toimivat

En ole hyvä tekniikassa, voinko tulla mukaan? Kyllä voit, näytän kädestä pitäen perusasiat, joilla pääsee alkuun Esim tavallinen s posti ja fb sivu riittävät alkuun

Minulla on jo opt in sivu, on autoresponderit, on adwords, blogi ja pyöritän fb kampanjoita joissa on jo re-targeting ja vielä muutakin, mitä saisin lisää? Sisältöä, psykologian mikä loppujen lopuksi ratkaisee kaiken, tekniikka mahdollistaa ja toimii sisällön levittäjänä, mutta konversion optimointi ratkeaa sisällöllä, samon brändäys ja sitä kautta mm hinnoittelu.

Onko sinulla kysyttävää? Laita mailia jukka@jukkaharju.com