Kurssi sulkeutuu

{dnn}

Days

{hnn}

Hours

{mnn}

Mins

{snn}

Secs

ota yhteyttä nyt

Heräsikö kysymyksiä? Voit soittaa tai tekstata minulle 0414307841 tai laita mailia jukka@jukkaharju.com

Palveluyrittäjän on "koulutettava" asiakkaita jotta he ymmärtävät palvelun arvon. Siihen on omat selkeät taktiikat, jotka on testattu toimiviksi! Nykyaikana, se on muutenkin melkein se ainoa toimiva taktiikka.

Sisältömarkkinoinoinnin avulla saat asiakkaat ymmärtämään ja arvostamaan sitä, mitä oikeasti teet.

Saat asiakkaita, jotka haluavat maksaa palvelustasi oikean hinnan?

Sinulla on palvelu, se pitää saada ihmisille!

Tämä kurssi ei ole teoriaa, vaan me rakennamme ja julkaisemme kampanjan yhdessä kurssin aikana. Monet ovat tehneet kurssin aikana sijoittamansa rahan moninkertaisena takaisin. Se tietenkin vaatii, että tekee ohjeiden mukaan :)

Lisäksi materiaali jää sinulle lopuksi elämääsi!

Autan sinua henkilökohtaisesti kurssin aikana suljetussa fb ryhmässämme

KATSO YLLÄOLEVA VIDEO JA ILMOITTAUDU MUKAAN!

ILMOITTAUDU jukka@jukkaharju.com 

Kysymyksiä? Soita minulle 0414307841

Laita mukaan firman nimi / laskutusosoite ja "Tulen mukaan sisältömarkkinointikurssiin"

Kysymyksiä:

Pitääkö olla fb tili / toimiiko tämä vain fb:ssä? Ei ole pakollista, voit käyttää mitä tahansa alustaa, voit julkaista missä tahansa ja kannattaa julkaista kaikissa paikoissa johon pääsy on.

Mitä jos ei ehdi tehdä kaikkea? Ei hätää, materiaali on sinulla ja teet halutessasi omaan tahtiin.

Minulla on jo fb / youtube / adwords / lehti / radio / TV tms mainontaa, mitä tämä toisi minulle lisää? Tämä kurssi keskittyy sisältöön ja sen oikeanlaiseen ajaoittamiseen. Eli saat paremman konversion kaikista kanavista mitä käytät. Vähennät myös strrssiä ja tehostat ajankäyttöä, kun saat valmiit strategiat jotka toimivat

En ole hyvä tekniikassa, voinko tulla mukaan? Kyllä voit, näytän kädstä pitäen perusasiat joilla pääsee alkuun Esim tavallinen s posti ja fb sivu riittävät alkuun

Minulla on jo opt in sivu, on autoresponderit, on adwords, blogi ja pyöritän fb kampanjoita joissa on jo re-targeting ja vielä muutakin, mitä saisin lisää? Sisältöä, psykologian mikä loppujen lopuksi ratkaisee kaiken, tekniikka mahdollistaa ja toimii sisällön levittäjänä, mutta konversion optimointi ratkeaa sisällöllä, samon brändäys ja sitä kautta mm hinnoittelu.

Onko sinulla kysyttävää? Laita mailia jukka@jukkaharju.com